Pages

Pahit Pengalaman Adalah Ubat Kehidupan...

Followers

Anda akan dijejaki!!!

Wednesday, November 3

Contest I LOVE ICT!

Assalamualaikum...


cam mane nak stat ni yer.. first time nak join contest lam blog ni...
pasl i-city ni.. dah lama pegi sana sbnrnye.. dalam bulan Mei lepas memang best laa..

tuan yang buat contest ni namanya ENNA BANANA. Ada 2 kategori untuk contest nih.. tuan dia yg cakap ye bukan aku cakap... so aku nak join dua2 laa sebab tuan nya kata boleh kan...


CATO A : individual punya
CATO B :  crony punya :)
( nak join dua-dua pun boley, no hal punya! )

Sebelom pape, tiap contest mestilah ada T&C kan.. so here T&C untuk contest ni bagi melayakkan aku join ini contest.. Jom layanzzz...


1. Feel free to be my FOLLOWERS.. ~DAH2.. DAH FOLLOW DAH~
( kan lebih baik kalau follow ^.^ , senang nak tahu update contest ni kan kan? )

2. entry pasal contest adalah WAJIB! ~HERE THE ENTRY~

3. picture haruslah ORIGINALITY sendiri punya ~HARUS2... MEMANG ORI SEBAB ADA GMBAR SAYA~
( jangan curi orang punya tau! nanti Allah murka )

4. letak BANNER di side bar blog anda ~TAK LETAK LG TAPI AKAN LETAK.. DUN WORRY. BANNER 2 KAN CUTE~
( banner ini comel bukan? mesti lagi meriah blog anda kelihatan dengan kewujudan banner ini )
*wink wink

5. contest ini ada DUA categories!
CATO A : individual punya
 ~UNTUK CATO A NI AKU PERTARUHKAN GAMBAR: 
I TAK BANYAK GMBAR SOLO.. LAYAN KAN JE LAA GAMBAR NI YER...
CATO B :  crony punya :)
~YANG NI BANYAK SKET GMBAR YANG DIPERTARUHKAN~
pegi i-city ngan member2 harus laa ada gambar ramai2 kan... g sesorang ict ni mana bes kan. ye tak cik banana? so layankan je laa gmbar2 kami yang agak happening ni...

ni baru panaskan badan... daa happening...

menikmati cahaya di ict

pgi ict wajib beli yg dekat kepala 2 ye adek2...

gambar ni buat muka comel sb daa leteh melompat...

miss them so much.. korunk mmg besh...

sebelom balik... di sebalik bukit...

dan lagi....

ok2... last sebelom brangkat pulang...

itu je ye cik banana.. kalo ikot ati nak letak je banyak2.. hehe... layan ka je laa gambar2 kat atas 2 ek... memag best moments masa praktikal...

6. sila create SLOGAN KATA anda paling kretif
I LOVE ICT.......................

I LOVE ICT kerna daa tinggalkan kenangan best ngan member2 masa zaman praktikal.
kalo korang rasa korang orang Malaysia especially yang dok blah2 kl ke selangor ke memang wajib laa kena sampai tempat ni kan... kan cik banana kan...
i luv ict...

6. harus TAG minimum 5 orang
( ramai ke?? x ramaikan ^.^ )

~NI YG SUSAH NI... AKU X TAW NAK TAG SAPE... TRY JE LAA RANDOMLY~
1. melle

nak join contest bleh klik sini

itu je kot... daaa ikot sume T&C.. tq cik enna follow blog i jugak yg x seberapa ni... =)

7 comments:

Enna Banana said...

waahh wahh
banyaknya pict dia, juling2 dah mata ni tgk tau
comel jeh ^.^
thanks tau sebab join contest enna nih
keep in touch okay hun! good luck! muahxx :P

~@m!_L!y@~ said...

juling2 sambil jeling2 ye.. bnyk lg nak letak.. tp tkot enna btambah juling nanti.. hehe

anytime... rajen2 laa bt cntst ye. kalo de contest lg boley join lg kan.. =) kepingtac dear...

d_LA said...

wahhh..sume cantek2 la pic dia..ade harapan ni :)

~@m!_L!y@~ said...

hehe.. thanx..
arap2 cik enna banana bg can la yer... =)

melle. said...

OMG kenapa aku kena tag ni?HAHHAHAHHAH

~@m!_L!y@~ said...

@melle: kalo de gmbr ict join je.. hehe.. =)

Enna Banana said...

double check contest! :)

sakinhani giveaway