Pages

Pahit Pengalaman Adalah Ubat Kehidupan...

Followers

Anda akan dijejaki!!!

Wednesday, December 15

cuti 2 minggu...

Salam...

home sweet home.. sebenarnya dah 4 hari melepak kat rumah kat jeteh ni.. tp bru je dpt peluang nak update blog yg sunyi suram lagi sepi ni...

hari2 yg lepas kat bagan serai yang sangat bosan without internet connection kat umah... kalo nak online pon harap line skolah yang ciput 2 jer... dah dapat umah sewa dekat ngan pekan pasni harapnya line celcom laju laa sikit... saket hati wooo line slow... nak on laptop pon tak de mood... 

cuti 2 minggu ni pon tak de plan pape... nak beli kereta pon kena tunggu balik sana... sebab abah tak bagi beli sini.. tak harap anak dia ni drive jauh2... sebab aku pon bkn penah drive lebey dr sejam kot... haha... sangat kesian hidup aku ni kan... by hook or by crook kena jugak beli kereta pasni... driver 3 minggu lepas dah warning nak bawak moto lepas bukak skolah ni... giler2... cam mane laa kitorang nak g skolah kalo ak de transport lg dalam masa terdekat ni... yang ada lesen pon aku sorang je.. tapi kalo tak de transport ape guna kan... target aku kecik je dulu... viva sudaaa... aku pon tak brani bawak kete besau2.. penakot... ade sape2 nak bagi PINJAM kereta tak? pinjam yer bukan sewa... aku tak mampu lagi nak bayar sewa... huhu..

ade yang nak tengok gmbr alor pongsu kan... japg aku letak....

semoga hari2 mendatang aku dapat harungi dengan lebeh tenang.. warga alor pongsu.. nantikan kedatangan aku 27 hari bulan ni....

jalan2 kat zoo taiping -22/11/2010-

koya je ni.... g zoo pkai bju kurung.. haha..
abah tak de sebab tukang snap gmbar kami...
tak tipu kan... tu dia sawah padi... kat blakang 2.. -23/11/2010-
kelapa swit ni bukan depan skolah.. yang ni blakang skolah...
kawan aku slalu ckp awan kat alor pongsu cantek.. sebab kurang pencemaran udara kot...
orked cantek dalam kawasan sekolah... skolah flora yang indah..
tiket bas zaman dulu kala yang msih wujud lagi rupanya...
stesen bas dekat taiping... aku daa sampai taiping naek bas sebab nak g bua kwsp
bas cap kuda sebab kalo naek bas ni konpem jadi cam kuda...
RED OMNIBUS

time kasih semua yg wish besday saya yer.. sy sayunk korng semua...

salam sayunk,

7 comments:

Asam Makruh said...

bestnya tengok gambar tiket lama tu, terkenang semasa dulu :D

APA SEBENARNYA?

~@m!_L!y@~ said...

dalam bnyk2 gmbr tiket bas jugak menjadi pojaan.. hehe

Enna Banana said...

wahh taiping! enna akan pergi ke sana lusa >.<

~@m!_L!y@~ said...

@enna
kamu buat pe kat taiping... sy kat terngganu... kalo x boley jumpa kan..

jeBateja said...

waka....waka....hang ngajar kat sanun erk...dah selesai ke masalah transpot...

FAZLINA AZIZ said...

tgk ikan besar kt zoo taiping,bestkan? hihi.

~@m!_L!y@~ said...

@jebat
cek ajaq kat bgan serai. dekat je ngan tepeng...

@FAZLINA AZIZ
aah.. ikan besar 2 harus tengok.... best2..

sakinhani giveaway