Pages

Pahit Pengalaman Adalah Ubat Kehidupan...

Followers

Anda akan dijejaki!!!

Friday, December 17

..:: JOM MAIN SUDOKU CONTEST BY LUFFY::..

Salam semua.. salam 1 Malaysia...


contest by LUFFY, BLOG BUDAK KAMPUS....
SUDOKU... i like...



Kawan2 sekalian.. jom laa join beramai2... sudoku bleh tajamkan otak walopon maen dengan no 1 sampai 9 jer...

antara syarat2 yg diletakkan oleh LUFFY adalah seperti berikut:

1. Anda mesti seorang blogger
2. Anda nak follow boleh, taknak pun boleh tapi keutamaan diberikan kepada follower BLOG BUDAK KAMPUS
3. Buat entry bertajuk: JOM MAIN SUDOKU CONTEST BY LUFFY
4. Mesti letak banner contest tu kat entry dan side bar 
anda dan linkkan ke blog ni
5. Tinggalkan link entry anda di comment box entry ini saje
6. Tak kisah macam mana cara anda jawab, guna Microsoft Word 
ke,Excel ke atau cara lain asalkan jawapan betul
7. Emelkan jawapan anda ke rfizu27@yahoo.com untuk mengelakkan aktiviti copy-mengcopy jawapan orang lain
8. Pemenang akan ditentukan berdasarkan jawapan yang betul
melalui cabutan bertuah dan diumumkan selepas 
tamat contest ini di dalam entry khas
9. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda


Tarikh tutup : 25 DEC 2010

kaler font en LUFFY daa seswai ngan bckground blog sy.. tak perlu edit lg.... hehe...

Selamat mengjoin contest, and good luck untuk semua... 
kalo nk maklumat lebeh klik je gmbr cubic ats 2....
oh.... nk tag sape ye...  Puteri Balqis a.k.a Wanie.

2 comments:

Luffy said...

sggah tgk penyertaan anda..dah dapat emel anda..GUD LUCK...:)

~@m!_L!y@~ said...

TQ mr. LUFFY...

sakinhani giveaway