Pages

Pahit Pengalaman Adalah Ubat Kehidupan...

Followers

Anda akan dijejaki!!!

Thursday, November 4

pertandingan HEADER tercantik!!!

Salam..

sebab aku rasa contest ni senang je nak buat so aku nak join laaa..

memang sedar diri header aku x cantik and simple mample tp x de pimple ye...

tp tetap nak join walaupon daa tengok header yg laen WOW, MELETOP!!!, CUN NYER HEADER DIA,  tapi gatai nak join jugak...

dalam pale otak ni rase nak buat header baru.. tp join laa dlu pkai header ni..

syarat2nyer adalah seperti berikot:

1. Buat post mengenai pertandingan yang aku buat ni.
~i'm doing~
2. Pastikan gambar2 dalam post pertandingan ini ada dalam post yang akan korang buat.
 ~done. dah de kat atas 2 kan~
3. Letakkan link pada post korang untuk terus ke post pertandingan ini.
~done. dah buat kat gambar 2 ataw klik je sini.~

4. Tag 3 orang kawan korang supaya diorang tahu akan pertandingan ni... 
~ taw pon dr blog kwan2. sori ye follower x ramai.. so i tag sape2 yang baca entry ni~
5. Hantar email kepada : alienelliz@yahoo.com
Pastikan korang hantar nama, no. tel, dan laman web blog korang.
~done. cek ur mel yer~

Hadiah Top Up akan di masukkan pada no. tel yang korang bagi.  
Hanya untuk no. Maxis, Celcome dan Digi.
~hopefully dapat laaa... Aminn~

6. Kalau korang dah buat syarat1-5, korang tinggalkan komen kat ruangan komen post ni.
~syarat 1-5 done. akan komen lepas ni~

...Aku akan datang ke blog korang...
~sila2 datang blog saya yang x seberapa nie. welcome dear~ 

header yang dipertaruhkan
=)

6 comments:

alienelliz said...

ok...thanks join..=)

~@m!_L!y@~ said...

my pleasure.. =)

deena farhana said...

slm kenal dr deena..

gud luck :)

░♥si lampu neon♥░ said...

WAAAW ;)

mekdonel said...

The real true great blog:

www.fdausamad.blogspot.com

Baca few entries..serius ketagih!

i dont lie dude..

~@m!_L!y@~ said...

tq all n salam knal sume... =)

sakinhani giveaway