Pages

Pahit Pengalaman Adalah Ubat Kehidupan...

Followers

Anda akan dijejaki!!!

Monday, November 22

new place again...

Assalamualaikum... 

now watching my fevret tv series since i was in secondry school... i love to watch adventure series... guess what??? dah seminggu tak hupdate dan tak blogwalking segala... rindu sama blog... tunggu laa sampai bb aku dihidupkan kembali... ni pon naseb baek ada kemudahan wifi kat hotel ni...

esok akan menempuhi hari baru di tempat baru... masih dalam Negeri Perak, tapi kat Bagan Serai nun bukan Tg. Malim lagi... Harap2nya new life aku kat sini lebey simple dan aku kena lebih berjimat sebab bakal duduk kat kwasan pedalaman jauh dari KL... dapat save duet untuk beli buah hati baru dan collect duet untuk hari besar yang entah bila akan terjadi... huhu....

Tapi sekarang tido dengan agak selesa di katil hotel Sri Malaysia, Ipoh.. Pepagi esok nak kena gerak ke Heritage Hotel untuk lapor diri.. jumpa esok ye kawan2.. rupa2nya rmai jugak student UPSI yang terlepas ke Perak ni...  Dah bersediakah aku nak menempuhi hari esok yang belum pasti...

Semoga semuanya dipermudahkan olehNya.... Amin... 

Kepada rakan-rakan seangkatan... Selamat Berkhidmat... 

itu je untuk entri yang pendek ni... time to sleep... ZzZzZz... 

Salam sayang,

2 comments:

melle. said...

amiinnn

Enna Banana said...

ohhh sayang! semoga anda berbahagia di tempat baru. amin :)

sakinhani giveaway