Pages

Pahit Pengalaman Adalah Ubat Kehidupan...

Followers

Anda akan dijejaki!!!

Sunday, November 14

maen2 air...

Assalamualaikum...

ini kisah semalam.. Lanjutan kisah MTest... orang laen bertungkus lumus jawab mtest aku bertungkus lumus menghabiskan masa di tepi pantai nan indah... indah ke? Indah laa ciptaan Tuhan...

Bercanda di tepian pantai dengan 2 orang hero iaitu adek-adek aku plus abah yang menjadi pemerhati dan fotografer sambilan... Hayati laa gambar-gambar kami.. wehehehe...




 sy dan abah saya kat belakang tu...
 heroes... amad ayeh n apiz...
 maen pasir pantai smpai tertonggen-tonggeng
 gua Bukit Keluang...
 di batuan di lautan... hehe..

 mcm2 gaya budak2 ni...

sikit je gmbar sebab malas nak tunggu uplod lama2.. 
yang lmbat daa selamat didelete...

pantai daa maken panas, kepala dah pusing-pusing pening.. kembali ke ipg n tunggu jaja abes amek test.. 

menanti dengan penuh sabar untuk completekan uplod gmbar2 ni.. siket je pon.. tapi sebab en cel bb ni sngt slow, jadinya lambat laa nak post kan entry ni..

daa kol 6.10 pm... tak kemas ape2 pon lagi ni.. kol 9 daa nak naek bas... mcm malas je nak gerak mlm ni...
esok pepagi buta daa ada kat kl teman jaja g intervw kat ampang... huhu... semoga segalanya selamat malam ni.. doa2kan laa keselamatan kami berdua.. Amin... =)

Sekian...

4 comments:

Fello Ariza said...

wahh...

da lame gak x maen air..

huhuhu

jeBateja said...

uikk....hang jadi guard kat pantai jer ke...ahakz

Enna Banana said...

enna orang kuantan gak!
boleh lah kita outing bersama ^.^

melle. said...

pantai best!

sakinhani giveaway