Pages

Pahit Pengalaman Adalah Ubat Kehidupan...

Followers

Anda akan dijejaki!!!

Wednesday, January 5

GiveAway EdY : Awak Busuk!

Salam semua....

Kali ni i nak join GA ke-2 dr Incek Edy Busuk... Awk busuk yer... oppsss... jangan marah yer tuan GA.. nanti kena jual.... walaupon GA pertama yang i join dulu tak de luck tapi tak pe... jangan pernah serik untuk mencuba... Sebab kita bukan ahli nujum yang boleh meramal masa depan... tak pasti apa yang akan jadi kalo kita langsung tak mencuba sesuatu peluang tu kan... betol tak? betol tak?. terlebey membebel pulak...

Sila klik gambar di atas kalo nak join GA ni jugak....
Semua dialu-alukan untuk join... hihi... promote2...


Hadiahnya menarik sebab perfume ory tu... sape lagi nak kasi kalo bukan incik Edy Busuk ni... 
ok... sekali lagi mintak maap yer.. hihi... 
tapi sayangnya image perfume tu tak nak kuar plak kat lappy i malam ni...

dengarnya beliau ni nak buat GA tiap2 bulan... mantap laaa..
kalo boley tiap2 bulan pon i nak join laaa... haha... giler tamak....

duenya pada : 11.59 pagi kot pada 12 Jan 2011

nak tag...
boboy: wanblur (latest follower.... TQ)
gegurl: pupel liyana (nama kiter same dear n i luv pupel jugak. *-*)

Dear Encik Edy, congratz sebab daaa sambung master.... =)


p/s: sory... i rase tergedikx sket hari nie... harp jgn muntah ye semua...

Salam sayang....

6 comments:

wahida said...

gud luck my dear!! harap2 ada rezeki u sis!!

~@m!_L!y@~ said...

TQ yunk.. =)

E.d.Y said...

Thanks sudi join GA ni..good luck..ternyata, anda mmg busuk.eh..tak tak...anda wangi la..hehe...:)

~@m!_L!y@~ said...

@ edy...
tq... anda pon wangi sb da puji sy wangi... hihi... =)

Enna Banana said...

enna pun nak join! huaaa tapi nanti lah enna cari masa sesuai :P

~@m!_L!y@~ said...

@ enna..
join ye jgn x join... hihi =)

sakinhani giveaway