Pages

Pahit Pengalaman Adalah Ubat Kehidupan...

Followers

Anda akan dijejaki!!!

Wednesday, December 29

My Header Contest

nak join contest lg... eh... Assalamualaikum, salam sayang, salam 1 Malaysia....
tak dan2 nak join contest sampai lupa nak bg salam...

sambil berblogwalking tadi, terjumpa contest pasl header lg... dlu daa penah join tp tak de rezki lg... skng nak join lagi dgn header yang baru.. memang tak penah serik nak join contest walaupon tak penah menang. Tapi apa salahnya mencuba kan... Jangan pernah serik untuk mencuba...

contest ni oleh RIEYANA.. Tapi tuannya bahasakan diri dia yana je... Sama laaa kita.. hehe... saya pon yana jugak...

kalo nak join jugak ley klik gambar nie....


nini laa header yang saya pertaruhkan...
walaupun tahun baru nanti nak buat header baru... tapi sekarang still pkai yang ni...
background header ni transparent...
header lama ade gambar sendri... tapi header ni gambar kartun jer... saya kan low profile.. hikhik...l

Syarat2 yang yana suh ikot:

(1)kowg buat entry yg bertajuk.."My Header Contest"
dan letakkan header yana yg kat atas tu...  -DONE-
(2)kowg follow yana k.. -DONE-
(3)kowg boleh letakkan header yg sedia ada kat blog kowg
atau boleh juga kalau nak wat yg baru..tak kisah k.. -DONE-
(4)header bebas..apa saja ..janji menarik lew... -DONE- tapi menarik ker???
(5)kowg boleh letakkan 1@2 header..ok..  -DONE- 1 pon daa cukup
(6)tinggal link kowg kat sini(entry yana) ..senang yana nak tgk.. -ok-.
(7)tag 3 owg ye..
  
nak tag randomly

-DONE-

hadiahnya topup RM100...
semoga adalah rezki. amin...




3 comments:

rieyana ynn said...

slmt pg...makaseh ye juin contest yana...good luck...;d

~@m!_L!y@~ said...

same2 kaseh.. tq2... =)

Syazwana said...

cool gila header.

gud luck.

xD

sakinhani giveaway