Pages

Pahit Pengalaman Adalah Ubat Kehidupan...

Followers

Anda akan dijejaki!!!

Wednesday, December 22

jom maen "LIKE"

Salam n slmat petang semua...

Dah lama tak online dan update sebab tak de mud nak online lama2... Stakat bukak fb n tengok blog... pastu pass laptop kat adek... Nak blogwalking pon tak de mud... Semua ni sebab aku demam dekat seminggu daaa... Demam plus asma memang agak seksa... Tapi ok laaa... Redha... Sebab Allah sayangkan aku sebab tu aku saket untuk hapuskan dosa2 kecil aku... hehe.... Sambil update ni pon smbil terbatok-batok.. huk huk huk.... kesian aku kan... semoga aku cepat sembuh.. doakan aku yer kawan2...

hehe... Sebenarnya ada udang di sebalik char kuew teow aku buat entry ni... Nak mintak jasa baik semua untuk like gambar 1 contest yang aku masuk ni... Duenya daa dekat... Kalo korang baek nak like korang ikot step ni yer...

1. Like page LINA JALIL kat fb ni...
2. Like laaa gmbar yang aku pertaruhkan untuk contest 2. Klik SINI. Gambar aku NO.81.
3. Terima kasih untuk semua yang sudi like...

hehe... Senang je kan...

jumpa malam nie..
Salam Sayang

2 comments:

Enna Banana said...

awww sayang, good luck okay! wink wink >.<

~@m!_L!y@~ said...

owhhh enna... thanx yer darl...

sakinhani giveaway