Pages

Pahit Pengalaman Adalah Ubat Kehidupan...

Followers

Anda akan dijejaki!!!

Sunday, December 19

Jom Join BLOGGER TERCINTA!!

 Salam sayang salam 1 Malaysia...

entry ni aku copy je dari blog EPISOD KEHIDUPAN, tapi daa dapat izin dari tuan blog sendri... aku bkn copycat yang berjaya yer...

tujuan: nak promote BLOGGER TERCINTA... group untuk blogger2 kat fb...


Proses mengcopy bermula....

Ni haa nak cerita cikit, korang dah tau ke pasal group Blogger Tercinta ni? Rasa nya ramai yang tak tau lagi kot. Group ni baru je wujud, tapi takda la baru sangat. Sapa nak join kena ada facebook la, (ada blog, mesti ada facebook kan??) sebab group ni kat facebook. Sekarang ni aku nak promote group ni je, katanya yang group lama tak boleh nak chat sebab admin dah tukar fb dia sebab tu laa admin create BLOGGER TERCINTA OFFICIAL (BTO) ni.. Tapi takpa la, yang penting aku dah join dah.  Anda bila lagi??huhu. Ni haa group nye.. Blogger Tercinta. So, kepada yang belum join lagi mari kita meriahkan lagi group ni. Boleh kita tukar-tukar pendapat dalam dunia blog ni.


thanx 2 ENNA, antara admin BTO ni kan..



Kat bawah ni aku senaraikan antara geng-geng Blogger Tercinta yang dah join blog ni, korang boleh jumpa dorang kat fb dengan blog. Jom terjah blog diorang kejap..  Zass~~

1. Srikandi Firdausi (ni blog EPISOD KEHIDUPAN.hehehe)
2. Makhluk Perosak
3. Mra Mastura Taib
4. Liyana Zolkipeli (mine).. itu nama kat fb.. jgn pening2 yer sebab aku ada banyak nama glamer.. hehe
5. Nur Syafiq Mohamad
6. Nurul Naemah
7. Hana Habihah
8. Onie Iyoko
9. Aizuddin Ahmad Kamal
10. Nurul Huda Abdullah


p/s: Kepada blogger yang rajin, buat la entry macam ni. Kita tukar-tukar link, sambil tu kita meriahkan lagi group Blogger Tercinta ni..

3 comments:

~ch@wi~ said...

yer..sy dh join..anda bila lg?? hahaha....

E.d.Y said...

macam menarik je

Mra Mastura said...

hehe.. nampak nama mRa ^___________^

hye geng BT!

sakinhani giveaway