Pages

Pahit Pengalaman Adalah Ubat Kehidupan...

Followers

Anda akan dijejaki!!!

Thursday, November 11

Akhirnya...

Salam dan selamat bermimpi semua... 

Setelah penat memikirkan solusi kepada masalah yang dihadapi oleh blog nie kat bahagian  nuff ads yang tak keluar2 dan kalo keluar pon asyik tlis error je, akhirnya aku bertemu jugak dgan punca dan cara penyelesaiannya...

punca: penukaran nama blog pada ejaannya dan juga penukaran url blog aku...  
caranya: tukar laa balik kat blog manager kat site nuff 2...


nasib baek cepat bertindak.. Adakah ni jugak sebabnya status glitterati ditarik balik... 
saya budak baru belajar... tak taw pape pasl nuff ni... huhu... pembelajaran sepanjang hayat....


p/s: sape2 yang tukar url jgn lupa edit kat akaun nuff skali... experience is the best teacher ever...

Salam sayang,

2 comments:

deno said...

wah.... da pandai...
deno pun baru jgk dlm berblog nie...
slalu je tanye blogger2 yg lain..
semoga dapat BE yang byk!!
rajin2 ber BW ya......
tata(^_^)

~@m!_L!y@~ said...

hihi.. skng mmg daa rajen bw dr dlu...
harap2 laa dpt bnyk2.. sme2 laa kita membntu.. =)

sakinhani giveaway