Pages

Pahit Pengalaman Adalah Ubat Kehidupan...

Followers

Anda akan dijejaki!!!

Thursday, September 10

***sigh***

Salam sayang sumer....

skang ni kat laptop aku menunjukan kol 2.23 am dah... pe aku buat dr td...??? of cos la hobi aku yg sbnrny-sbnrnye.... BUANG MASA....

x de keje k aku ni??? sape kater x de. BLAMBAK-LAMBAK... yg terdekat... TEST ORGANIK ari jumaat nih. bak kate classmate aku ASMAHANI.. x de MOMENTUM nak stdy. hehe... jgn mareh ek cilok ayat as kejap. yg menakotkan sb aku x pndai organik... dalam kelas EN SYAHRIZAL 2 aku melopong je, x pon men game, x pon tertdo (bkn niat aku nk tdo... huhu)...

keje laen: THESIS yg perlu disiapkan secepat mungkin dan terpaksa dihantar kpd SUPERVISOR kesayangn aku 2 SEBELOM BLIK RAYA... sebelom hokay... bkn seleps. tp aku x stat hape 1 lg bab 4 n 5 yg dia nak 2... pas abes test organik bru aku akan memoentumkan dri aku untuk siapkan thesis 2. pulun sakan la ako0o nti. smpai x tdo malam.. hahaha...

keje laen2 lg: toksah ckp laa... mmg mcm2 keje yg nak buat. tp asyk tngguh2 je. pe nak jd la ngan idop aku ni...

life ako0o sem ni:??? yg paling nyate dan ketara... MENGHABISKAN DUIT... untuk pengethuan sume aku seorng yg pemBOROS... dah try kawal. tp x leh... so bajet aku sentiasa laaa terlari dr sasaran... adoiyaaa... x de k sugar daddy k sugar brother k nak support aku??? opsSs... speku2.... gurauan semata2 hokey... org nak pandang aku pon x???

penangguhan yg aku lakukan pade blog ni: sape yg pasan kat header blog aku 2 ade spelling error. dah lame aku berazam nak edit blik. tp x teredit2 lg. ni la lumrah idop org MALAS cam ako0o ni... huhuh... ***sigh***

MORAL OF D STORY...
  • jgn la korang2 sume suke menangguh keje cam aku ni.. makin lame mkin bnyk keje... huhu...
Sayang buat sumer,,,

~@m!_L!y@~

2 comments:

caluk@cencaluk said...

woit nie blog kau yer he he

hAmSt3rCuT387 said...

ait... x pasan de komen.. aah blog aku yg jrng dhupdatekan... hehe...

sakinhani giveaway