Pages

Pahit Pengalaman Adalah Ubat Kehidupan...

Followers

Anda akan dijejaki!!!

Tuesday, September 15

Salam Lebaran...

Ari ni bersmaan dgn 15 september 2009 @ 25 Ramadhan 1430 Hijrah.

Skang jam kat lptop aku menunjukan pukuk 5.24 pm…


Hye blogku yg dah lme kusepikan… tetiber aku terase nak menulis plak ari ni wlaupun keje blambak2 lg ni… nak kne siapkan gk b4 blik raye pg esk. 2 3 ari ni aku bertungkus lumus nak siapkan thesis aku sampai bab 5. bab last la 2… 2 laa pasal yg kepala aku asyk pening jek semenjak 2menjak ni… dugaan dugaan… tp nak buat cam ne kan.. sakit2 pon terpaksa gak aku siapkan thesis ni. Kalo x tak dpt la aku grad ngn kwan2ku tersayang taun depan… InsyaAllah…


Ni last sem aku berpuasa dan beraye sebagai student UPSI… sem depan g praktikal plak. Sem ni jugak, bnyk aku dapat kad raye. Kire ok la 2 dpd taun2 sblom ni… mgkin sebab kitorunk dah sem las kat sni kot. Ade gak kengan bersma mber2. orang memberi kiter menerime… tp jgn asyk trime jek… memberilah laa jugak… so aku pon de gak bg kad2 raye kat mber2… what u give u get back…. Tangan yg memberi itu lebih baek dr tngan yg menerima kan… janji ati dan niat mau bersatu dan mesti IKHLAS…. THANX SO MUCH ye kengkawan…

ade jugak yg dah edar buku biodata mcm zaman skolah2 dulu.. ingtkan skang dah x de… tp tradisi lame dilupa jgan kan yong dan yop sume… rase cam kejap je ms kiter bersama… pasni sumer dah keje… dah ade family sndri… mber2 aku pon rmai yg dh nak kwen dalam tempoh yg terdekat ni… aku lambat lg kot… SO, HaRgAiLaH MaSa-mAsA kItEr BeRsAmA yang tinggal beberapa bulan je lg ni… seedy plak biler pk nak berpisah ni… tp adapt la kann.. setiap pertemuan pasti berakhir dengan perpisahan… kiter sebagai hamba hanya mampu berdoa semoga pertemuan di antara kiter sume akan berulang lagi… really hope so…HOPEFULLY FRIENDSHIP BETWEEN US WILL LAST FOREVER AND EVER… Chemistry students the BEST… Chemistry between Us…


Akhir kata,,, Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri kepade family ako0o, sumer kengkawan, mber2, shabat handai,,, sanak sedara serta sape2 je la yg terbace posting ni dan yg mengenali ako0o x kire la di mana jua anda berada d atas muka bumi ALLAH ini… Salam lebaran… Maap Zahir & Batin… kepada kawan2 yg balik kampung 2 ati2 yer... ingtlah orang tersayang...

Salam Sayang,

~@m!_L!y@~

1 comment:

RakBaju said...

hai there!

Please visit us at http://rakbaju.blogspot.com

Banyak baju yang cantik-cantik and harga yang berpatutan tau. See you there!!

sakinhani giveaway