Pages

Pahit Pengalaman Adalah Ubat Kehidupan...

Followers

Anda akan dijejaki!!!

Monday, March 12

???

Assalamualaikum....

seyes tak taw nak letak title ape kat entry ni....
daa lama giler tak menulis... tapi cek balik las entry tak sampai setahun lagi laaa...
bukan aku trus menyepi je... ade jugak bukak blog ni kalo rindu nak tengok blog merah ni...
tapi daa lama tak blogwalking dan ape2 saje pasl blog... keje keje keje....
orang lain pon keje jgk kan... sbnrnya time management aku yg lemah....

nape tetibe aku menulis plak di petang yang hening ini...
sebab aku kebosanan.. skrng... bosan yang amat sangat...
sepatutnya cuti skolah ku balik kampung. tapi ade beberpa halangan yg tak membolehkan aku balik...
daripada aku terus menerus buat perkara tak berfaedah hati aku suruh aku update blog je... so here i come....
will update again soon... ade keje nak buat jap....

jumpa lagi blog merah semerah hatiku....

No comments:

sakinhani giveaway