Pages

Pahit Pengalaman Adalah Ubat Kehidupan...

Followers

Anda akan dijejaki!!!

Sunday, November 7

SUAI KENAL BLOGGER .. ANDA BERMINAT ?

Assalamualaikum... 

 header En. Ben yang simple but nice

Sambil-sambil tengok melodi ada lg entry nak dipos...

terima kasih buat blogger yang femes, rajen, dan sangat macho (tengok gmbr dia la) sebab sudi jugak follow blog saya yang tak seberapa ni kan... saya mengaku saya tak rajen macam anda yang berjaya post entry tiap-tiap hari tanpa miss.. memang kagum... hehe... 

"Cara hebahan paling mudah ialah menerusi entri" (Ben Ashaari)
Itu laa yang En. Ben cakap dalam entri tu. Aku pon memang berminat nak kenal-kenal ngan blogger laen jugak. kalo tak minat buat apa aku join kan...

Siapa atau mana-mana blogger yang rasa berminat sila laa jangan malu-malu dan segan-segan ke blog ENCIK BEN ni. Klik kat gmbar atas pon boleh.. Anda takkan jemu sebab ada jer entri baru yang akan muncul... Tak percaya pon kena percaya jugak...

Akhir kata, salam perkenalan buat semua blogger yang singgah sini... trimasSs...

Salam Sayang,


8 comments:

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

http://nasyieen.blogspot.com/

suziesanji said...

hai~~ salam perkenalan ya~~

alieff said...

sudah follow kamu..
salam kenal dari alieff :)

~@m!_L!y@~ said...

@mimiey, suziesanji, alieff...

thanx sumer yer.. keep in touch..

Puteri Iqa Izyan said...

terjah! XD

Awangku Johan said...

saya dah follow kamu..
salam perkenalan

nur choki choki said...

salam kenalan...
jom follow blog sy..:)

Wan Gerrard said...

Salam perkenalan dari GErrard ^_^v

sakinhani giveaway