Pages

Pahit Pengalaman Adalah Ubat Kehidupan...

Followers

Anda akan dijejaki!!!

Thursday, January 1

un"sangkerable"

bnyk btol menda2 yg kiter x jangka akn berlaku dlm idop kiter kan....
menutup tirai 2008 dan buka langsir baru bukak tirai baru 2009 tetiber je aku rase nak menulis lg kat blog yg sepi 1000 bahase nie...

sbenor benornye bnyk menda yg aku nak tlis ari2... tp mls je nak menaip... ngah mkn, sblom nak pejam mate, ngah masak, ngah mand pon ade idea nak tlis... tp sbkan perangai aku yg malas sejak azali lg, terbantut laaa niat aku ni....

tahniah tok 'kak ain' adek aku yg tetibe dpt title kak ntah cam ne ntah... dia ni mmg unsangkerble...
mmg sume org tak xpect dia dpt strait a pmr. aku pon miss 1 a. huhuhu... (1st unsakerable thing)... bnyk lg la menda yg x tercapai d akal ku happened 2 my family n myself sepanjang2 taun 2008 yg bru berlabuh ni....

tp dlm idop ni x sumer menda kiter perlu share kan with others kan.... ape yg perlu dipendam dan dsimpan sndri seelok2nye la disimpan. ni pendapat ak je... lain hati laen pendapt kan... aku mmg jenis x suke share story2 yg x besh dan x masyuk nie ngan org laen, x kire la sape pon even family aku sndri, mber2 atau si dia skali pon... sb aku rase idop ako0o ni kdg2 complicated sket. bkn sket la bnyk la jgk kot...

dan lg.... syukur Alhamdulillah sb rezut aku ari 2 x mengecewakan aku... syukur sngt2. walaupun x tinggi mcm mber2 laen tp berpada la ngan usaha aku yg mmg pemalas nie... biler la aku nak jd rajen ekkk... kepada mber aku yg sakit 2, x leh sebut la sape, semoge cepat sembuh, kpd fmily aku, semoga bhagia slalu, jadikan pengalaman sebagai pengajaran, kpd kak ain, congratz, dan kepada dri aku sndri... semoga aku bleh jd better n better gurl dis year as evryone wish... aku pon mmg nak jd budak baek x mo jd bad gurl.... huhu...

mmg unsangkerable la aku bleh tlis cam ni dlm blog ni... n i hope there will be another posts nex tymez... n my blog will be updated by the owner (me laaa) of this really dumb blog ( 4 now)...

heppy new year evrybody...
new hopes
new smiles
new success
new goals
new me...

1 comment:

aja said...

woooshhh...
unsangkerable hg wat esey lagu ni...
seb bek hg nk update gak...
klu x sia2 wes hg wat blog...wa ckp sama lu...
keep it rock...keep it rock..
adios..

sakinhani giveaway